Beauty and the Beast

[Romanian] Adaptarea animatiei “Frumosa si Bestia”, a celor de la Walt Disney Pictures si Mandeville Films, ne surpinde cu o versiune neasteptat de actuala.
Toate detaliile scenelor, culorile vibrante si coloana sonora de exceptie, cu atat mai impresionante in format IMAX, ne poarta in mijlocul actiunii, pe taramul fermecat al lui Belle si al Bestiei, unde descoperim alaturi de personaje ca frumusetea si curajul vin din interior.

Filmul urmeaza destinul frumoasei Bella, o tanara inteligenta, ambitiosa, independenta care isi doreste mai mult de la viata. In comparatie cu alte tinere din mediul ei, Bella este o persoana dornica sa cunoasca lumea si sa-si ajute familia si comunitatea din care face parte.
Urmarita de aceasta dorinta de a-si depasi limitele destimul ii ofera sansa de a evada din mediul in care a trait pana atunci si ea accepta provocarea.
Desi la inceput pare a fi o greseala din perspectiva tatalui Bellei – ideea de a face schimb de locuri cu tatal ei si de a locui intr-un castel pustiu si rece alaturi de o fiinta infioratoare – pe parcurs aceasta descopera in personajul bestiei o fiinta inteligenta, altruista, vulnerabila, timida si capabila de sentimente profunde.

La fel ca in realitate, povestea ne intareste ideea ca viata este plina de surprize si ca uneori intamplarile neplacute au un sfarsit frumos.

FacebooktwitterpinteresttumblrmailFacebooktwitterpinteresttumblrmail

3 thoughts on “Beauty and the Beast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *