All you need for a flawless skin with DermoSim Estetic

[Romanian] Imi place sa ma trezesc frumoasa. Look-ul natural, ce pare la prima vedere lipsit de machiaj, este unul din preferatele mele. De aceea tenul meu este una dintre cele mai importante zone ale pielii de care am grija sa fie fara imperfectiuni.

Din pacate exista situatii cand predispozitia genetica, influentele hormonale, alimentatia, varsta, soarele ne afecteaza unul dintre lucrurile pe care le iubim cel mai mult, tenul.

Uneori din lipsa de timp, putem fi tentate sa apelam la solutii rapide precum baze de reducere a porilor, corectoare, anticearcane dar acestea nu rezolva problema ci pur si simplu o mascheaza temporar. Cicatricile, hiperpigmentarea, ridurile sau imperfectiunile de tonus si textura a pielii pot fi reduse doar reactionand la sursa problemei cu un tratament adecvat.

Cea mai recenta procedura pe care am testat-o in cabinetul DermoSim Estetic se numeste Tixel si are la baza transferul de caldura pura si naturala straturilor superioare ale pielii. Rezultatul? Un ten perfect. Primele rezltate sunt vizibile dupa 2 saptamani dar efectul maxim se va observa dupa 4 saptamani.

Tehnologia Tixel este cea mai recenta procedura pentru imbunatatirea vizibila a cicatricilor post acnee, hiperpignentarii pielii, ridurilor profunde si a liniilor fine de expresie. Vergeturile, imperfectiunile de tonus si de textura a pielii vor fi o simpla amintire. In plus, fata de alte proceduri, Tixel este lipsit de disconfort si durere iar timpul de recuperare este de maxim doua zile.

Pentru un efect wow folosesc iluminatorul Candle Glow de la Cupio sa scot in evidenta anumite zone ale fetei, precum osul pometului, adancitura din mijlocul buzei superioare, zona de deasupra sprancenelor, arcadele si puntea nasului. Pometii scosi in evidenta cu ajutorul unei pudre iluminatoare si genele CupioLash Amazon N320 sunt un must.

Photo credit: Stefan Plesa Photographer
T-shirt: H&M, Jeans: Magazinul Zestrea Domnitei Ralu

FacebooktwitterpinteresttumblrmailFacebooktwitterpinteresttumblrmail

4 thoughts on “All you need for a flawless skin with DermoSim Estetic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *